tirsdag 4. desember 2012

En oppsummering

Cafèlivet er fint!

Emeli har vært med å handlet svin og alkohol,
kanskje litt tidlig....

Bassengtid!

Fint!

Helgefrokost!


Solnedgang på Pearl, fine turer!

Våre gode irske venner Laura og David
på indisk takeaway!

Emeli sin første strandtur


Julebrunch med 30 nordmenn på Grand Hyatt. 
God mat, god champagne og god barnevakt! 

Tiden går visst litt fra oss her nede. Plutselig var vi godt i gang med desember! Gradestokken viser fine temperaturer og de nytes! Når jeg leser om kuldesjokk og snø hjemme, må jeg si meg godt fornøyd med tilværelsen. Nå er ikke desember i midtøsten helt som hjemme, og julestemningen er ikke heeelt hva den ville vært om vi var i Bergen på denne tiden, men vi er takknemlige. Takknemlige for at vi er sammen som en familie og for at vår lille Emeli (som ikke er så liten lenger) vokser og har det bra.

De siste ukene har flydd avgårde og bildene viser noen glimt av hva vi har bedrevet tiden med. Nå skal det sies at det er litt begrenset hva man får med seg med en ny sjef i hus, men vi hadde en flott fredag med norskeklubben og julebrunch i helgen. Ellers har vi sett Kon Tiki i anledning Doha filmfestival, noe som var en veldig fin opplevelse og vi fikk med oss Greek Night på Intercon som innebar en flott gresk buffet, knusing av tallerkner og live musikk, veldig kjekt!

Nå er det snart besøk i annmarsj! Om et par uker kommer Trond sine foreldre og søster ned for å feire jul og nyttår med oss. Det gleder vi oss veldig til. Leiligheten er allerede ferdig pyntet og juletreet er på plass (plastikk sådann, men pappa, må man så må man) man må ta de tiltak man kan for å komme in  the mood! Perlen er ikke blitt pyntet i år, foruten lys i palmene, noe som er ganske skuffende! Vi fikk med oss tenningen av Dohas største julegran på St. Regins i helgen som plaster på såret, der disket de opp med julesnop, barnekor og eggnog, det hjalp. 

Skal prøve være flinkere på bloggen fremover, lettere sagt enn gjort, baby er travelt! Men lover noen etterlyste bilder av frøknene og noen julebilder ganske kjapt!

1 kommentar:

  1. Så kjekt å se koss dokker har det! Å Emeli har blitt SÅ store!! herremin! Tiden flyr.. Savne deg masse Tone Linda, håpe me får ses snart!!
    Stooor klem Ane :)

    SvarSlett