søndag 18. mars 2012

Sandstorm, igjen...



Utsikt fra balkongen. Kan såvidt skimte over til andre siden, og skylinen ser vi ikke snurten til i dag. Det blåser noe voldsomt og over alt i leiligheten er det et fint lag med støv, vinduer og dører er ikke akkurat tette. Ingen vits i vaske før det har roet seg (forhåpentligvis onsdag, da kommer vaskefolkene)!


Etter en herlig uke med en gradestokk som har vist behagelige temperaturer lang opp på tyvetallet er det visst over for denne gang. Yr lover til og med litt regn (0,2-0,4 mm) på langtidsvarselet sitt, vi får se.


Sigurd som var her forrige uke, var i hvertfall heldig med været og dro hjem med et godt påfyllt d- vitaminlager. Gutta boys har fått maks ut av uken med sol, Dubaitur, god mat og drikke i tillegg til å være faste tilskuere fra stranden under Pearl Qatar Grand Prix i veldigveldig raske båter. Den norske båten endte dessverre opp i flammer, som dere kanskje allerede har fått med dere. 


Jeg skal legge ut noen bilder fra uken etterhvert.

1 kommentar:

  1. Jaja.. Her lå det snø i veien da jeg var ute på sykkeltur i morges.. Men en strålende dag med sol og 10 grader.. syklet med et stort vårsmil. Du må legge ut noen bilder fra stranden da de var på båtrace.. Fikk noen fete historier fra Sigurd.

    SvarSlett