søndag 17. april 2011

Besøk på Gordon Ramsay








I går var dagen for å teste ut den mye omtalte Gordon Ramsay restauranten her på Pearl. Vi kunne ikke være dårligere enn å bestille en 5 retters for med god drikke til :-) Veldig deilig å sitte ute på en flott terrasse og nyte deilig mat, bra service og nydelig temperatur...for å toppe det hele dryppet noen regndråper ned på oss under dessereten, perfekt for oss vestlendinger!

Det har blitt få innlegg i det siste, på grunn av dårlig tilgang på internett. Nå har vi fått et mobilt bredbånd som funker sånn passe bra, så skal bli flinkere på bloggen nå. Veldig kjekt med respons på manglende innlegg i det siste, kjekt å vite at dere hjemme følger med oss!!! Skal komme med bilder fra leiligheten også etterhvert.

I skrivende stund venter vi på at familien Sture skal ankomme Pearl. De skal være her en uke og nyte sol, strand, mat og forhåpentligvis får vi også vært litt turister mens de er her. Vi har gledet oss veldig til besøk, og syns det er helt greit at de også har lovet å komme med påskeegg, fårepølse, nora jordbærsyltetøy og grillkrydder .....:-)

God påske til dere alle hjemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar