onsdag 30. mai 2012

Maldivene under vann!


 Vrakdykk




 Skate
Tunfisk

Noen glimt fra de ikke mindre enn 4 dykkene Trond hadde på vår minibryllupsreise på Maldivene...for en kone han har!!!

Tror vrakdykket var det stiligste. Ingen bilder av Nemo, men jeg tror han også dukket opp. 

Magiske Maldivene!

På vei til øyå

Badekar, toalett til venstre, dusj til høyre og 
en vask på hver side!
 Fine bungalowen vår!





Idyll!
 Litt regn gjør ingenting! 
 Mating av haiene 
 Våre nerdesider kom frem me flere runder sjakk, 
like dårlige begge to!

Fuglen Fred tok fotoseansen med knusende ro, 
er nok blitt en vane det der...



By night!
 En koselig avskjedshilsen fikk me og til siste frokost.

En litt spontant tur til Maldivene etter Tronds offshoretur va ikkje å forakte. En kort flytur på bare 4 timer, og vips (!!) så var vi fremme! Med værværsel som vist mørke skyer, regn og torden va me bare litt skeptiske....reise til et sånn sted og risikere å ikke får et eneste solglimt? Heldigvis var værgudene på vår side og vi fikk to flotte dager med sol og herlige temperaturer, litt regn og torden på kvelden gjorde bare noe for en skvetten meg. Siste dagen kom med regn som i mer hjemlige trakter, men egentlig var det litt deilig å sitte under tak å se ut på dråpene som plasket ned! 

Sheraton resortet vi bodde på va utrolig flott med nær beliggenhet til Male, god mat, super betjening, (veeeldig stive priser) gode dykkermuligheter for Trond, flotte bungalower og i det hele tatt, ikke så mye å utsette der! Selv om det var mange andre gjester  hadde vi en følelse av å være nesten alene på stedet, kjempedeilig!!! Veldig fornøyd me at vi ihvertfall fikk en liten, etterlengtet bryllupsresie, selv om det ikke ble noe Afrikatur. Håper vi kan oppleve å reise dit igjen en gang...

Trond og Hansa er lykkelig gjenforent!





Trond er meget fornøyd med snille Jan som tok med seg 6 bokser med Hansa fatøl ned etter påskeferien sin. En liten trøst til han som ikke fikk noen påskeferie i Norge. De resterende boksene ble broderlig fordelt mellom resten av kollegaene, som jeg tror ikke var FULLT så begeistret som Trond var....ikke alle vet å sette pris på de små tingene i livet....:-)  

søndag 20. mai 2012

Et glimt fra havet!




Disse hvalene og delfiner har trond hatt selskap i offshore når han har drevet å dratt fra a til b og c og d der ute, ikke det verste selskapet det. De liker seg rundt plattformene da det blir kastet mye mat som de kan kose seg med. Ikke rare maten å skryte av ifølge Trond, men vi har vel litt ulik standard.... 

17.mai





17. mai kom med strålende sol og rundt 40 varmegrader, men det beste var nok at Trond kom seg hjem fra havet etter to uker!! Flagget ble "heist" på balkongen og bordet ble dekke til en nesten helnorsk frokost med siste norvegia ost, bogskinke, mills majones og andre godsaker. Dagen ble brukt til å høre på den norske stemningen via p4. Det ble en velfortjent øl eller to ved bassenget for Mr. Sture før det bar avgårde på fest sammen med en god gjeng andre nordmenn. Her ble hele fotograferingen fort et glemt tema, men vi fikk ihvertfall et bilde hvor vi begge med.  

tirsdag 15. mai 2012

Mat!

Aspargessuppe!
Verdens beste italienske!
Hjemmelaga
Carpaggio
Laks
Verdens BESTE sjokoladefondant, dessert til 3!



Calamari


Selv om noen av bildene her er litt mørke (mobilkamera) fant jeg ut at det var på tide å gi dere en liten smakebit av noe av maten vi har fått servert her nede. Det er ikke mangel på gode restauranter, og de tre siste bildene er fra dagens lunsj hvor jeg og Sara testet den nye Armani cafeen her på Pearl, veldig god mat!

Som nevnt i forrige innlegg er jeg offshoreenke for tiden, men jeg har alle fingre i kryss for at jeg skal få min kjære hjem til 17.mai feiringen. Norskene skal ha en samling på kvelden med god mat og norske flagg, det gleder vi oss til!

Ellers nærmer det seg besøk fra Danmark. Rasmus og Heidi kommer ned 1. juni og blir litt over en uke, med et Dubaibesøk i mellom. De skal nok få svette godt som kommer fra kjølige nord, men kanskje trenger de å tine opp litt. Like etter de, setter vi snuten norover til Bergen og blir i vakre Norge til midten av juli, det gleder vi oss veldig til! Håper på en litt mer avslappa ferie i år!

Håper dere har det bra der hjemme i høstværet jeg leser om, fysjda, det bør hoppe opp noen grader til vi kommer hjem!

Strikk




De to siste ukene har Trond vært på havet, noe som har resultert i at jeg har hatt veldig god tid til å bedrive hobbysysler....med overstått eksamen, ikke den kjempestore leseinnsatsen på siste fag og opp mot 40 veldig varme grader, har det blitt mye innetid. Så, hva gjør man innimellom lunsjer, (lesing) litt velfortjent (?) shopping og poker? (!!) Man strikker. Etter påsken hadde jeg med det ene og det andre prosjektet, og som dere ser er det både teppe og jakke på gang til leieboeren. Kjolen, som er det mest avanserte jeg noen gang har strikket (sier mest om mine ferdigheter) er jeg veldig fornøyd med, spesielt knappene! Og takk til gode naboer som kommer flyvende ned med garn når krisen inntreffer!