tirsdag 31. januar 2012

Dubai











Fiiint hotell med fin suite og 4 
forskjellige puter å velge mellom. Lykke!


Frokost i loungen kor me va nesten
heilt aleine om å spise, herlig!
Utsikt fra toppen av hotellet. Verdens eneste
 hotell med 7 stjerner, Burj Al Arab.


Old Souq hvor en meget besemt selger
klarte å prakke på oss sjal....kashmir vistnok...

 Burj Khalifa, den høyeste bygningen i verden,
og den var høøøøøy!
 Et ganske forrykende fonteneshow ved Burj Khalifa!
Utsikt fra souq Madinat mot Burj Al Arab

 Ski Dubai, innendørs skihall med blant annet 
slalomløype hvor Trond fikk slukket den verste 
skitørsten. Hvor de også har pingviner av alle ting!!! 

Helgen ble tilbragt i Dubai. Vi bodde på Pullman hotell, hvor det ikke var en ting å utsette på hverken service eller standard!! Dagene gikk litt for fort, men vi fikk med oss litt sightseeing, et par souqer, soling, god mat og Trond fikk stått på ski OG hilst på pingvinene. Dubai er konkludert til å være en finere by enn Doha. Det er ikke fult så mye byggearbeid gående overalt som her, byen er litt grønnere og araberne virker LITT hyggeligere i hvertfall. 

mandag 30. januar 2012

Ferrari motorshow



 Araberne må få sin dose oppmerksomhet først!


Forrige helg var det duket for et slags motorshow i regi av Ferrari og Shell. Vi dro ned til Corniche sammen med våre irske venner David og Laura for å få med oss det hele. Etter et par timers forsinkelse (som vi burde forutsett) begynte endelig showet...det hele startet med en paradesak av 8-10 ferrari biler før en ny lang ventetid begynte for så å bli avsluttet med en Ferrari formel 1 bil som kjørte veldig fort opp og ned cornichen....Mens guttene syns det hele var stor stas, og bare lyden av bilden var verdt venteiden, har vi jenter den oppfatning at vi fint kunne brukt de timene på noe annet...MEN man må jo få med seg ned som skjer her nede!  

fredag 13. januar 2012

Tilbake i Doha og Exxon mobilopen 2012




 Håpløs Qatar stil, 3 filippinere gjør jobben mens
9 andre forteller dem hvordan det skal gjøres.
Malingen på banen var fuktig pga tåke, dermed
ble banen glatt og kampen utsatt. 

Monfils og Tsonga

Et ganske stilig lysshow etter kampen. 
(glemte selvfølgelig det kamera, derav dårlige 
bilder)  

 Avslutningsseremoni, hvor vi ihvertfall
fikk et glimt av Federer!

Tilbake i Doha etter en veldig fin juleferie hjemme på Randaberg og i Øygarden! Vi koste oss skikkelig med masse familie og vennetreff, god julemat og norsk regn (og det var det masse av)! Et lite glimt av snø fikk jeg også når vi landet i Oslo. Trond fikk seg flere turer på fjellet med ski på beina, så han fikk både se og teste snøen! Takk til all familie og alle venner hjemme i Norge for flotte uker!


Tilbake i Qatar bar det rett på exxonmobil finale mellom Jo-Wilfried Tsonga og Gael Monfils. Vi hadde i det lengste håpet på å få se Fedrer og Nadal spille, men det var slett ikke verst tennis de to franskmennenen vartet opp med, når kampen endelig kom i gang. Tåke (ja, faktisk) og en fuktig og glatt bane utsatte kampen. Men når den endelig kom i gang var det utrolig artig! Veldig kjekt å få med seg de eventene vi kan her nede!


Ellers begynner livet å gå tilbake til normalen her nede. Trond ble sendt offshore ganske umiddelbart etter tilbakekomst. Temperaturen er herlig og vi har endelig fått matbutikk på Pearl! Alkoholserveringen ser vi fortsatt lite og ingenting til, men rekord i rykteflom om hvorfor den er borte, det har vi masse av! Siste nytt er en fyllekjørende lokal som krasjet, det høres heller ikke helt usannsynlig ut! 


God helg til alle dere hjemme!