søndag 26. juni 2011

Road trip



To meget stolte og fornøyde eiere som endelig kunne sette seg bak rattet i " The Golden Glis"

Full tank, 105 kr. En fryd!!!



Veldig fornøyd med baksetets fasiliteter!




Planen for den lille roadtripen vår var å se litt mer av Qatar. Kan ikke skryte så veldig mye av det vi fant....en laaaang strand, masse sand, et par trær og en haug av byggearbeid.


Meg, veldig fornøyd etter å ha oppgradert til framsete!


Jan, ikke så fullt så fornøyd med å bli plassert i baksetet!



Gliset!!!


Man må jo dra på tur når en endelig har fått bil, etter 3 mnd taxi! Fredag bar det avgårde i retning nord for Doha. Ikke masse å skryte av egentlig, mye sand, en megalang strand og et par forlatte landsbyer her og der...det er visst Doha som gjelder! Men vi fikk konkludert med at bilen holder mål som bare det, og bensinen er grisebillig....en god kombinasjon!! Heldigivs får en littegranne respekt på veien med en Porsche....trafikken var ikke helt så skummel som (jeg) fryktet, men kjøreferdigheter og sunn fornuft i trafikken er virkelig en mangelvare her nede...det blir vel sånn når guttene i landet får sertfikatet i hånden ved fyllte 16 år, uten så mye som en kjøretime. Jentene derimot, de må ta en prøve... herlig!

onsdag 22. juni 2011

BACON!!


Hurra for Rikard som har tatt med godsaker til oss!!! Det er godt å ha noen gode kollegaer som som kommer ned med forsyninger fra Norge! Etter 3 måneder uten bacon skal det vurderes VELDIG nøye hvordan våre to pakker med herlig knas skal tilberedes..lykke!!! Leverposteien skal selvfølgelig nytes på hjemmelagde rundstykker (nå må jeg bake, og slutte å snakke om at jeg skal bake) og spekeskinke skal nyyyytes med honningmelon eller på brød med majones, eller med potetsalat...jippi!!!

lørdag 18. juni 2011

Gal på Gant


To jenter og tre gutter reddet tirsdagen til selgeren hos den nyoppdagete Gantbutikken her på Pearl. Nå skal det sies at Gant er veldig billig i utgangspunktet her nede, men salget måtte selvfølgelig utnyttes! Undertegnete er meget fornøyd med å ha klart å putte opp til flere pikè skjorter til Trond i posen før han og resten av guttene fikk sin velfortjente (?) pit-stop med en øl (eller to) på vei hjem.

Poolparty





Hva er bedre enn å starte helgen med øl, pizza og basseng i en ganske så overkommelig temperatur? Mens jeg var på avslutningsmiddag med norskeklubben og 13 glitrende damer gikk jeg visstnok glipp av tidenes poolparty sammen med Jan, Kaerel, Nadia og Trond.