mandag 25. april 2011

The Ritz






Poolbar=bra!
Superheltene


Foreldrene til Trond bodde på Ritz Carlton når de var på besøk, og foreldre på luksushotell betyr selvfølgelig besøk på luksushotell! Rett bortenfor Pearl ligger altså et helt nytt Ritz som ikke kan beskrives som noe annet enn en drøm. Med et helt ufattelig flott uteområde med basseng, tilgang til sjø og flere restauranter slår det til og med Ramada sin standard vil jeg tørre påstå. Vi nøt noen nydelige soldager der borte...vårt "eget" bassengområde ble liksom ganske lite og stusselig i forhold til dette :-)

Ørkensafari











I anledning besøket vårt i påsken fant vi ut at det var på tide med en ørkensafari. De fleste av oss gledet seg veldig til en dag med dune bashing og nye opplevelser i sanden...:-) Vi ble hentet utenfor leiligheten vår av en veldig hyggelig, og en taus sjåfør og satte snuten mot sanden....Det var et ganske fasinerende syn som møtte oss da vi ankom ørkenen: sand, sand og atter sand så langt øyet kunne se! Etter et par timer med fartsfull dune bashing, (som har fått et eget innlegg under dette) nydelige utsiktsposter og bilder ble vi tatt med til en noe provisorisk camp nede ved havet for bading og mat. Noen av oss fikk med seg en flott solnedgang og temperaturen i sjøen ble testet. Før tilbaketuren til Pearl ble vi servert et nydelig grillmåltid på stranden. Ikke siste gang vi tar turen ut for å leke i sanden!

søndag 24. april 2011

Dune Bashing...

Vår eminente sjåfør




Dette var BRATT!

Birgitte er et godt eksempel på hvor gøy dette var!!!



....eller off road kjøring i ørkenen er en av hovedattraksjonene her i Qatar. Vi hadde en super sjåfør som virkelig kunne kunsten å dune bashe!!! Om jeg skal prøve å beskrive opplevelsen var det som å kjøre en berg og dalbane, bare mye gøyere!! Det var virkelig et adrenalinkick med en god mix av skrekkblandet fryd!!! En helt utrolig opplevelse, og det var ikke siste gang!!

Solnedgang i ørkenen



Et forsøk i hvertfall fra en litt utålmodig og amatørmessig (les:tone linda) fotograf.

Basseng=gøy!




Bror og søster viser imponerende(?) egenskaper i vannakrobatikk!

God påske





Til tross for at vi er i et muslimsk land har det dukket opp noen påskekreasjoner, også kalt pynt her og der. Disse er fra Sheraton og utenfor blokken vår....harry og enda mer harry! :-)

mandag 18. april 2011

Happy day

Sammen med familien Sture kom også disse herlighetene! 5 kg påskesnop lover bra for vårt nye spreke treningsliv.....:-)

søndag 17. april 2011

Tower C

Me bor i midten :-)

Doha skyline by night


Trond har vært fotograf og fått noen flotte bilder fra den ganske så stilige skylinen her i Doha. Må helst oppleves, men dere får en smakebit av den :-)

Tips: trykk på bildene for å se de i større format...ser at bildene ikke blir så bra her på bloggen som på den store tvén...

Besøk på Gordon Ramsay








I går var dagen for å teste ut den mye omtalte Gordon Ramsay restauranten her på Pearl. Vi kunne ikke være dårligere enn å bestille en 5 retters for med god drikke til :-) Veldig deilig å sitte ute på en flott terrasse og nyte deilig mat, bra service og nydelig temperatur...for å toppe det hele dryppet noen regndråper ned på oss under dessereten, perfekt for oss vestlendinger!

Det har blitt få innlegg i det siste, på grunn av dårlig tilgang på internett. Nå har vi fått et mobilt bredbånd som funker sånn passe bra, så skal bli flinkere på bloggen nå. Veldig kjekt med respons på manglende innlegg i det siste, kjekt å vite at dere hjemme følger med oss!!! Skal komme med bilder fra leiligheten også etterhvert.

I skrivende stund venter vi på at familien Sture skal ankomme Pearl. De skal være her en uke og nyte sol, strand, mat og forhåpentligvis får vi også vært litt turister mens de er her. Vi har gledet oss veldig til besøk, og syns det er helt greit at de også har lovet å komme med påskeegg, fårepølse, nora jordbærsyltetøy og grillkrydder .....:-)

God påske til dere alle hjemme!

tirsdag 5. april 2011

Første middag i vårt nye hjem...


...var selvfølgelig Taco! Nydelig enkel og grei Taco! :-)

Flere bilder fra leiligheten kommer. Vi mangler fortsatt en del møbler, men når disse er på plass, skal det knipses bilder av denne godt og blanda stilen her i araberland! :-)